rólam


gyöngyi_2023_02-4484 (1)szomatikus – és mindfulness megközelítésű mozgástréner
akkreditált meditáció tanár (MBSR tréner / Mindful Academy), jógaterapeuta

 

 

 

 

 

 

Beer Gyöngyi vagyok, nő, anya, barát, ember, utazó.
Az elmúlt 15 évben számos szomatikus irányzat mellett főképp jógát, tai-jit, qigong-ot, kontakt improvizációt, weigh-flow contact-ot, shiatsu-t, és mindfulness meditációt gyakoroltam és/vagy tanítottam. Jelenleg mindfulness és kontakt improvizáció alapú önismereti csoportokat vezetek (Mindful Contact, Be real – Be present, Belső Ölelés), és kamasz lányoknak szóló mozgás és testtudat tréningeket (BodyOn Projekt) tartok, ahol mindazon érdeklődés, tudás és tapasztalat integrációját osztom meg, ami az elmúlt évek során szintetizálódott bennem.
Tagja vagyok a SZOME-nak (Szomatikus Oktatásért és Mozgásért Egyesület) és részt veszek Berlinben a Somatische Akademie Szomatikus Pedagógusképzésében.

A Belső Ölelés gyakorlati  rendszere az elmúlt 15 év tapasztalatának gyümölcse, ami folyamatos keresés, tanulás, meghatározó belső megélések, a munkámban, magánéletemben, és emberi kapcsolataimban szerzett tapasztalatok által érett meg bennem azzá, ami.
Óráimon ahhoz szeretnék teret kínálni, hogy a résztvevők kíváncsi párbeszédbe és valódi kapcsolatba kerülhessenek saját testükkel, és ezáltal lehetőségük nyíljon belső erőforrásaik felfedezésére és mozgósítására. Hiszem, hogy a testünk felé való odafordulás általános jóllétünk fontos szelete, mely egy öngondoskodó, ítélkezésmenetes, magunkért felelősséget vállalni képes és önazonos irányba; egy gazdagabb élet felé mozdít el minket.