rólam

IMG-1605 (1)
szomatikus – és mindfulness megközelítésű mozgástréner
akkreditált meditáció tanár (MBSR tréner / Mindful Academy)

Beer Gyöngyi vagyok, nő, anya, barát, ember, utazó.
Az elmúlt 15 évben számos szomatikus irányzat mellett főképp jógát, tai-jit, qigong-ot, kontakt improvizációt, weigh-flow contact-ot, shiatsu-t, és mindfulness meditációt gyakoroltam és/vagy tanítottam. Jelenleg mindfulness és kontakt improvizáció alapú önismereti csoportokat vezetek (Mindful Contact, Be real – Be present, Belső Ölelés), és kamasz lányoknak szóló mozgás tréningeket (BodyOn Projekt) tartok, ahol mindazon érdeklődés, tudás és tapasztalat integrációját osztom meg, ami az elmúlt évek során szintetizálódott bennem.
Tagja vagyok a SZOME-nak (Szomatikus Oktatásért és Mozgásért Egyesület) és részt veszek Berlinben a Somatische Akademie Szomatikus Pedagógusképzésében.

A Belső Ölelés gyakorlati  rendszere az elmúlt 15 év tapasztalatának gyümölcse, ami folyamatos keresés, tanulás, meghatározó belső megélések, a munkámban, magánéletemben, és emberi kapcsolataimban szerzett tapasztalatok által érett meg bennem azzá, ami.
Óráimon ahhoz szeretnék teret kínálni, hogy a résztvevők kíváncsi párbeszédbe és valódi kapcsolatba kerülhessenek saját testükkel, és ezáltal lehetőségük nyíljon belső erőforrásaik felfedezésére és mozgósítására. Hiszem, hogy a testünk felé való odafordulás általános jóllétünk fontos szelete, mely egy öngondoskodó, ítélkezésmenetes, magunkért felelősséget vállalni képes és önazonos irányba; egy gazdagabb élet felé mozdít el minket.