jelentkezés

Neked szól ez a folyamat, ha úgy érzed, szeretnél

  • elköteleződni önmagad felé 
  • változni és változtatni 
  • az együttérzés által újra alapozni kapcsolatodat önmagaddal

Fontos tudni, hogy ez a kurzus nem terápiás folyamat, nem helyettesíti az orvosi vagy pszichológiai kezelést. Annak ajánlom, aki jelenleg nem küzd olyan súlyos lelki problémákkal, amelyek szakpszichológiai / pszichiátriai kezelést igényelnek (ilyen például a kábítószerhasználat, pszichózis, akut depresszió, öngyilkossági hajlam, terápiát igénylő szorongás / pánikbetegség vagy közeli hozzátartozó közelmúltbéli elvesztése). Ha kétségeid vannak, mindenképp beszéljünk erről.

Amennyiben pszichoterápiában veszel rész, kérlek jelezd felém és egyeztess terapeutáddal is, hogy javasolja-e számodra a tanfolyamon való részvételt!

Egyéni folyamat

A járványügyi korlátozások ideje alatt – meghatározatlan ideig -, csak egyéni, online folyamatban való részvételre van lehetőség.

Az alkalmak online, Zoom-on keresztül történnek. Ahhoz, hogy ez minőségben történhessen szükség van stabil internet kapcsolatra és egy asztali számítógépre vagy laptopra. A mobiltelefon nem alkalmas erre a célra.
Ha még nem használtál Zoom-ot, akkor a zoom.us linkről tudod letölteni a gépedre, és az általam küldött meghívóval tudsz majd csatlakozni az alkalmakra.
Egyeztetés után egy olyan időpontot keresünk a folyamat elején, amit 8 héten át tartani tudunk.
Az első alkalom mindkettőnk részéről egy bevezető, ismerkedő alkalom, aminek a végén közösen dönthetünk úgy, hogy elköteleződünk  a folyamat felé.

Költségek

 A tanfolyam ára magában foglal 

  • 8 egyéni foglalkozást / az egyes foglalkozások időtartama 90 perc és 115 perc között változik
  • tartalmazza az órákról szóló írásos tanfolyami jegyzetet  és az órákon elhangzó meditációs hangfelvételeket 

A egyéni folyamat díja

  • 9000Ft / alkalom, összesen 72.000 Ft a 8 alkalom díja mindazoknak, akik számára ez elérhető
  • 7000Ft / alkalom, összesen 56.000Ft mindazoknak, akiknek a jelenlegi járványhelyzetben nehézséget okoz a díj kifizetése
  • részletfizetés lehetséges

Csak rajtad múlik, melyik lehetőséget választod, nem szükséges megindokolnod.